BloomUpMasterclass @ Tom De Houwer 


Ik besloot me in te schrijven voor deze BUM want ik voelde in het intake-gesprek met Tom De Houwer dat dit meer was dan alleen maar technieken leren en toepassen. Dit ging ook over mij, over mijn binnenkant,  de bewustwording van wat ik wilde bereiken, mijn mindset, de ontwikkeling van mijn skills, ervaring opdoen en hoe ik mij aan de buitenwereld wilde presenteren.
Deze BUM heeft mij veel rijker gemaakt, als florist, maar zeker ook als mens.
Bovendien heeft ze me mooie vriendschappen opgeleverd ! En dat is onbetaalbaar ! 

 

 

Online masterclass @ Gregor Lersch

Tijdens corona schreef ik me in voor een online masterclass bij Gregor Lersch . Hier ging het wel om technieken met zuivere natuurlijke materialen.
En ook hier heb ik natuurlijk weer heel wat uit geleerd !

 

Masterclass @Hanneke Frankema 

Bij Hanneke volgde ik de Masterclass "Frames" . Ik denk nogal vaak : hoe zit dat toch in mekaar . Bij Hanneke werd heel veel duidelijk . Ze toonde heel veel frames en de mogelijkheden ervan,  maar liet ook zien hoe je eraan begint en ze verder afwerkt. Het was een echte oefenmasterclass. Heel blij dat ik dit gevolgd heb! 

Bloom the f* Up @ Wildflowers and Wodka

Deze online cursus sprak me enorm aan. Ik volgde Loes al een tijdje op IG en toen kwam de kans voor deze cursus. Het heeft me nieuwe inzichten rond gebruik van bloemen en installatietechnieken gegeven, alsook meer inzicht op vlak van marketing. Ik heb deze cursus nog niet afgerond, maar ben er volop mee bezig . Ik moet hetgeen dat Loes aanbiedt , kunnen overdenken en uitproberen. Loes is een echte "wildflower", een topper !